Wij zijn tevreden over onze projecten, jij ook?

Geef ons jullie feedback zodat we ten alle tijden blijven verbeteren

SCHOLEN

Een veilige stalling voor (elektrische) fietsen en oplaadpunten voor de accu’s. Ga er niet van uit dat dit allemaal op school te vinden is. Overdag op school de accu opladen is niet vanzelfsprekend. Dat is ook de ervaring van Hélène. In de zomer haalt ze heen en terug op één accu, in de winter lukt dat niet. Door de kou loopt de accu sneller leeg. ‘Opladen kan bij de receptie, maar daar worden ze er niet blij van als je het vraagt. In het klaslokaal zou ook kunnen, maar dan moet je de accu na elke les meenemen naar het volgende lokaal. De school is er eigenlijk niet op berekend. Terwijl ik toch steeds meer leerlingen op een elektrische fiets zie.’ Volgens het Canisius College kunnen leerlingen die van ver komen hun accu op school wel opladen. Maar alleen als dat echt nodig is: het is niet de bedoeling dat je met een halflege accu op weg gaat om hem op school helemaal op te laden. (Bron: ANWB https://www.anwb.nl/fiets/soorten-fietsen/elektrische-fietsen/elektrische-fiets-scholieren)

 

Middelbare scholieren moeten vaak een flink eind fietsen met zware tassen ten gevolge van de vele boeken en de laptop. De elektrische fiets is de ideale oplossing om minder met het OV reizen te reizen. De meest populaire fietsen onder deze scholieren zijn tegenwoordig dan ook:

  • – Elektrische fietsen
    – Transportfietsen
    – Kratfietsen
    – Swapfietsen

De meeste ouders willen vooral gebruiksgemak, duurzaamheid en niet om de twee jaar weer een nieuwe fiets moeten kopen.

De meeste schade bij de kostbare fietsen wordt veroorzaakt bij het omvallen in de stallingen die niet geschikt zijn voor de fietsen van nu. Aangekomen op school kunnen kinderen fietsen voorzien van brede sturen en kratten niet fatsoenlijk stallen in de te smalle stallingen. Stallingen die het stuur ondersteunen conflicteren met bekabeling. Voorvork stallingen conflicteren met de (verende) voorvork en/of bagagedrager.

Denk hierbij aan de Swapfiets waarvan er in Nederland 10 duizenden in gebruik zijn.

TU/e Roeivereniging

Axle stallingen

Rated 5 out of 5
30 maart 2022

Als het bestuur van de roeivereniging Thêta kunnen wij melden dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking. Het plaatsen ging sneller dan gedacht waardoor onze bezoekers weinig hebben gemerkt. Het resultaat daarentegen wekt veel positieve reacties op. Fietsen worden netjes en veilig geplaatst en het duurzame beeld van ons complex wordt des te meer versterkt.

Bestuur Thêta

TU/e - Technische Universiteit Eindhoven

Rated 5 out of 5
30 maart 2022

Axle is een prachtig product wat precies past binnen de richtlijnen van onze roeivereniging Thêta. Afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan een nieuwe duurzame uitstraling van de roeivereniging. Het pand is totaal samengekomen met de omliggende natuur. De fietsenstallingen konden hierbij niet worden vergeten. In samenwerking met Street-Stuff! hebben we gekozen voor de unieke stalling Axle die onze fietsen beschadigingsvrij en stevig vast zet. Met het concept van een flexibele aanbind zetten Street-Stuff en tevens de universiteit zich op de markt met iets unieks.

Wim Koch

HIGH TECH CAMPUS

HTC CAMPUS

Rated 5 out of 5
30 maart 2022

Zeer tevreden over de fietsparkeeroplossing van Straat-Stuff!. Producten zijn snel geleverd en zonder grondwerk in No-time geplaatst. Binnen een middag konden de rekken volledig gebruikt worden door onze bezoekers.

Stefan

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

DUURZAAM

 

DUUR

 

 BEGIN BIJ AANSCHAF VAN PRODUCTEN DIE HUN FUNCTIE VERVULLEN