straatproducten, van nu!

Kwaliteit hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Over ons

STREET-STUFF! is een nieuwe manier van kijken naar straat/buitenmeubilair. Robuuste constructie, circulair design én optimale flexibiliteit zijn daarbij de uitgangspunten. Onder de categorie namen ''Folded'' (Metaal gezet tot gewenste vorm) en ''Heavy'' (Beton gegoten tot gewenste vorm) verzorgt STREET-STUFF! alle gewenste onderdelen waarmee je eigen opstellingen creëert die je - dankzij de standaard elementen - in de toekomst altijd kunt uitbreiden, aanpassen of retourneren. Kwaliteit hoeft niet ingewikkeld te zijn!


ROBUUST

Alle onderdelen zijn vandaalbestendig en onderling verbonden met veiligheidsbouten. De producten kunnen desgewenst door de klant zelf gemonteerd en gerepareerd werden. Dit bespaart opslag- en transportkosten en biedt mogelijkheden tot de lokale sociale werkgelegenheid.


FLEXIBEL

Met een beperkt aantal standaard elementen creëer je naar eigen inzicht en formaat de desbetreffende oplossing. Van fietsenstalling tot aankleding van een geheel plein met meubilair. Verandert de behoefte na verloop van tijd? Dan creëer je met de zelfde elementen eenvoudig een geheel nieuwe opstelling! Raken onderdelen beschadigd, of wil je uitbreiden, dan bestel je eenvoudig de gewenste onderdelen bij.

DUURZAAM

Alle onderdelen zijn vervaardigd uit milieuvriendelijke robuuste materialen die volledig circulair zijn. Alle betonelementen zijn vervaardigd van 77% circulair beton. Het RVS en Cortenstaal is onbehandeld en 100% circulair. Het S325 staal is thermisch verzinkt.AXLE FOLDED

STREET-STUFF! AXLE is een nieuwe manier van fiets parkeren onder de categorie naam ''Folded'' (Metaal gezet tot gewenste vorm). Door middel van het opvangen van de as van het voorwiel wordt er voorkomen dat er schade kan ontstaan aan de velg van de fiets. Het vlak waar de as wordt gevangen is zo ontwikkeld dat alle verschillende soorten velg- en as maten worden opgevangen. Hierdoor zijn alle soorten fietsen in het rek te plaatsen.


"Robuuste constructie, circulair design én optimale flexibiliteit!"

AXLE HEAVY

Onder de categorie naam ''Heavy'' (Beton gegoten tot gewenste vorm). Is dezelfde techniek toegepast als bij AXLE folded. Ook hier wordt er voorkomen dat er schade aan de velg ontstaat en zijn alle fietsen mogelijk te plaatsen. Het zware beton zorgt ervoor dat de stalling niet meer in de grond geplaatst hoeft te worden waardoor er grondwerk wordt voorkomen.
"Plaatsing zonder grondwerk met standaard elementen!"

MEUBILAIR

Een nieuwe manier van kijken naar straat/buitenmeubilair. Robuuste constructie, circulair design én optimale flexibiliteit zijn daarbij de uitgangspunten. Onder de categorie namen ''Folded'' (Metaal gezet tot gewenste vorm) en ''Heavy'' (Beton gegoten tot gewenste vorm) verzorgt STREET-STUFF! alle gewenste onderdelen waarmee je eigen opstellingen creëert die je - dankzij de standaard elementen - in de toekomst altijd kunt uitbreiden, aanpassen of retourneren. Kwaliteit hoeft niet ingewikkeld te zijn!


"Kwaliteit hoeft niet ingewikkeld te zijn!"

STREET-STUFF!

Een nieuwe manier van kijken naar straat/buitenmeubilair.

ton@street-stuff.com

ADDRESS

Boschveldweg 471-C, 

5211 VK 

 's-Hertogenbosch

© Copyright 2020 STREET-STUFF