DE KENNIS VAN TOEN GEBRUIKT VOOR PRODUCTEN VAN NU

DE TIJD STAAT NIET STIL DUS ONZE ONTWIKKEKELINGEN OOK NIET.

ONZE HISTORIE

Oprichter Ton Kooymans

Voor Ton Kooymans is ‘De fietsende samenleving’ al ruim 35 jaar het belangrijkste thema in zijn werk. Hij is ontwerper/eigenaar van de in 1995 geïntroduceerde Nederlands meest succesvolle fietsparkeervoorziening ‘Tulip’. Hetzelfde geldt voor de sinds 1999 bij alle Nederlandse OV-stations geplaatste ‘fietsoverkappingen en -kluizen’ en het in 2008 ontwikkelde geautomatiseerde fietsparkeersysteem ‘Lock ’n’Go’.

In 1999 ontwikkelde Ton Nederlands eerste web-based deelfietssysteem voor gewone fietsen en startte hij ‘Calllock bikesharing’. In 2019 deed hij onder de naam MoByShare hetzelfde maar dit keer voor elektrische deelmobiliteit voorzien van smart-locks.

“Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan!”

Alle innovaties in de fietswereld hadden tot gevolg dat moderne fietsen niet meer pasten in de daarvoor bestemde traditionele ouderwetse stallingen. Ton zag daarin een enorme uitdaging!

‘Ontwikkeling van een duurzame fietsparkeervoorziening geschikt voor hedendaagse fietsen en net zo succesvol als de Tulip!’

Maar liefst vijf jaar investeerde Kooymans om het hele speelveld van het fietsparkeren in kaart te brengen en oplossingen te ontwikkelen en te testen. Daarbij liet hij zich ondersteunen door een team van enthousiaste jonge ambitieuze mensen.

Dit alles leidde in 2021 tot de oprichting van STREET-STUFF!

.

.

.

 ‘Ervaring uit het verleden samen met talent van de toekomst’

ONS TEAM

Ton Kooymans

Stefan Bukkems

Tess Custers

Meike van der Mee

Henk van Zouwen

Kennis van toen in de producten van nu!