Wij zijn tevreden over onze projecten, jij ook?

Geef ons jullie feedback zodat we ten alle tijden blijven verbeteren

SCHOOLS

TU/e Roeivereniging

Axle stallingen

Rated 5 out of 5
30 March 2022

Als het bestuur van de roeivereniging Thêta kunnen wij melden dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking. Het plaatsen ging sneller dan gedacht waardoor onze bezoekers weinig hebben gemerkt. Het resultaat daarentegen wekt veel positieve reacties op. Fietsen worden netjes en veilig geplaatst en het duurzame beeld van ons complex wordt des te meer versterkt.

Bestuur Thêta

TU/e - Technische Universiteit Eindhoven

Rated 5 out of 5
30 March 2022

Axle is een prachtig product wat precies past binnen de richtlijnen van onze roeivereniging Thêta. Afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan een nieuwe duurzame uitstraling van de roeivereniging. Het pand is totaal samengekomen met de omliggende natuur. De fietsenstallingen konden hierbij niet worden vergeten. In samenwerking met Street-Stuff! hebben we gekozen voor de unieke stalling Axle die onze fietsen beschadigingsvrij en stevig vast zet. Met het concept van een flexibele aanbind zetten Street-Stuff en tevens de universiteit zich op de markt met iets unieks.

Wim Koch

HIGH TECH CAMPUS

HTC CAMPUS

Rated 5 out of 5
30 March 2022

Zeer tevreden over de fietsparkeeroplossing van Straat-Stuff!. Producten zijn snel geleverd en zonder grondwerk in No-time geplaatst. Binnen een middag konden de rekken volledig gebruikt worden door onze bezoekers.

Stefan

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

DURABLE

 

EXPENSIVE

START BY PURCHASING PRODUCTS THAT FULFILL THEIR FUNCTION